Blogin ensimmäiset 9 kuukautta

Aloitin blogin marraskuussa, lähinnä omaksi ilokseni ja samalla uutta oppiakseni. Toki toiveissa oli, että joku muukin kirjoituksista kiinnostuisi. Kävijämäärä on kuitenkin ollut aika vähäistä, tosin eipä tätä ole tullut kovinkaan paljon mainostettua. Pääosin kävijoitä kuukaudessa on ollut parhaimmillaankin muutamia kymmeniä. Marraskuu oli kuitenkin iloinen poikkeus: kuukauden aikana blogissa vierailijoita oli 112 ja näyttökertoja 173. Todennäköisesti suurin osa on vain eksynyt sivulle ja poistunut saman tien, mutta ehkä joku on jopa lukenutkin jotain. Kieltämättä kirjoitukset saattavat olla hektiseen nykymaailmaan vähän pitkiä…

Marraskuu2015.jpg

Blogin kävijämäärän ja näyttökertojen kehitys

Valtaosa kävijöistä on ollut Suomesta, kuten olettaa saattaa. Kävijöitä sivustolle on kuitenkin eksynyt monesta muustakin maasta. Viime aikoina yllättäen Brasiliasta on tullut paljon vierailijoita, marraskuussa 22 kertaa. Vastaakohan joku hakusana brasialiankielen sanaa, vai mistä brassien huomattava vierailumäärä johtuu? Maassa tuskin on merkittävää suomenkielistä vähemmistöä.

Marraskuu2015_maat.jpg

Marraskuun näyttökerrat maittain

Joka tapauksessa vierailukehityksen sopisi jatkuvan. Ihmisellä (ja lehmällä) raskausaika kestää 9 kuukautta, joten ehkä nyt on nähty blogin syntymä, puhkeaminen kukkaan! 🙂

Tämän sivukirjoituksen jälkeen palaankin jälleen alkuperäiseen ideaan. Seuraava postaus tulee kertomaan merisaukoista, kelppimetsistä ja erään lajin vääjäämättömästä sukupuutosta.

Advertisement

Tietoja Markus Puhis

Luonnonsuojelija, jolla on paljon ajatuksia, ja unelma maailmasta, joka olisi parempi sekä ihmiselle että muille eläville.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s